Ion Cristoiu sare în apărarea lui Tudy: Ce-a făcut Tudor Ionescu pentru ca alegerea sa ca viceprimar să fie o blasfemie?

Ion Cristoiu sare în apărarea lui Tudy: Ce-a făcut Tudor Ionescu pentru ca alegerea sa ca viceprimar să fie o blasfemie?

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales să vorbească în postarea zilnică de pe blogul personal despre Tudor Ionescu, noul viceprimar al Capitalei din partea ALDE.

Ion Cristoiu a prezentat o discuțe pe care a avut-o cu un tânăr, care a întrebat despre Tudy. Tânărul nu avea o părere formată despre noul viceprimar, iar după o serie de întrebări adresate de Ion Cristoiu, tânărul a spus că despre tudy au apărut inițial informații în emisiunile de scandal monden și în tabloide.

„Nu citesc tabloidele. Și ca mine mai sunt mulți oameni serioși în țara asta. Pentru ei, ca și pentru mine, ipostazele despre care se spune că au fost date la emisiunile de scandal monden, nu există”, a precizat Ion Cristoiu.

Jurnalistul consideră că Tudor Ionescu ar fi intrat în atenția lui dacă „ar fi plagiat. Sau dacă și-ar fi luat doctoratul cu o teză făcută de alţii. Sau dacă scrie fără să știe că există linioară de despărțire. Acestea sunt lucruri care intră în preocupările mele. Scandalurile mondene nu intră”.

„Afacerea Tudor Ionescu ne-a arătat însă că emisiunile de scandaluri mondene sunt urmărite pe furiş nu numai de simpli cetăţeni, dar şi de lideri politici, lideri de opinie, ONG-iști”, a mai precizat Ion Cristoiu.

Jurnalistul a spus că nu judecă oamenii după ceea ce fac în tinerețe. „Din faptul că un tînăr a fost implicat în scandaluri mondene nu înseamnă automat că nu e bun de viceprimar”, a conchis Cristoiu.