Ionuț Stroe: A avansat considerabil ideea fuziunii dintre PNL și ALDE. Noi, liberalii, suntem încrezători că săptămâna viitoare putem avansa chiar data consiliului de unificare (VIDEO)

Ionuț Stroe: A avansat considerabil ideea fuziunii dintre PNL și ALDE. Noi, liberalii, suntem încrezători că săptămâna viitoare putem avansa chiar data consiliului de unificare (VIDEO)
Foto: Facebook @ Ionuț Stroe

După prima întâlnire a comisiilor de negociere din PNL și ALDE s-au armonizat viziunile celor două partide, s-au stabilit câteva obiective comune și s-a definitivat un parcurs procedural care urmează să fie validat de structurile de conducere din cele două formațiuni, a anunțat marți purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe.

A avansat considerabil ideea fuziunii dintre PNL și ALDE, spune Ionuț Stroe

„Astăzi a avut loc prima întâlnire între cele două comisii de negociere. Aș putea aprecia că a fost un start foarte bun al acestor discuții. A avansat considerabil această idee a fuziunii celor două partide. După prima întâlnire, despre care aș putea să spun că a fost una consistentă, vă pot înștiința că s-au armonizat viziunile celor două partide, s-au stabilit câteva obiective comune și, bineînțeles, s-a definitivat un parcurs procedural pe care ambele structuri de conducere ale celor două partide urmează a-l valida în cadrul conducerilor lor pentru, bineînțeles, a avea acest consiliu de fuzionare a celor două partide cât mai curând posibil. Noi, Partidul Național Liberal, suntem încrezători după această primă întâlnire că probabil săptămâna viitoare putem avansa chiar data consiliului de unificare”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, care anterior vorbise și despre situația din energie.

Comisia de negociere din partea PNL este condusă de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, și îi mai are în componență pe prim-vicepreședinții Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, respectiv pe Toma Petcu și vicepreședinții Hubert Thuma și Gheorghe Falcă, conform precizărilor pe care le făcea Ionuț Stroe săptămâna trecută.

Urmăriți B1TV.ro și pe