Klaus Iohannis: Vreau să rămân președintele României și nu al Consiliului European 

Klaus Iohannis: Vreau să rămân președintele României și nu al Consiliului European 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă, la Sibiu, că nu va intra în cursa pentru conducerea Consiliului European și că își dorește să obțină un nou mandat de șef al statului, informează Agerpres.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

”Domnul deputat Ovidiu Gant in laudatio pentru care i-am mulțumit a menționat că sunt persoane importante în țară și în Europa care m-ar vedea într-o poziție de conducere într-o instituție europeană și vreau să spun aici, acum, public. eu sunt Președintele României și vreau să rămân Președintele României și nu al Consiliului European pentru că mai sunt, dragii mei, multe de făcut și sunt dispus să rămân implicat”, a declarat Klaus Iohannis, în cadrul Ceremoniei de decernare a „Medaliei de Onoare”, distincție oferită de Forumul Democrat al Germanilor din România.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

În ultmele săptămâni îăn presa internațională a circulat informația conform căreia Klaus Iohannis ar fi unul dintre politicienii favoriți să prea funcția de președinte al Consiliului European, după ce Donald Tusk își va încheia mandatul în luna decembrie a acestui an.