Liviu Dragnea, despre relaţia cu Gabriel Vlase: Excepţională, nu am vorbit deloc! Şeful PSD ia peste picior întâlnirea de la SIE (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre relaţia cu Gabriel Vlase: Excepţională, nu am vorbit deloc! Şeful PSD ia peste picior întâlnirea de la SIE (VIDEO)

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor a vorbit joi despre evenimentul „de taină” de marţi seara de la SIE, prilejuit de onomastica şefului instituţiei, Gabriel Vlase, fost deputat social-democrat.

„Eu nu am avut onoarea să fiu invitat la acel eveniment. Nu cred că mă calific. Am înţeles că a fost o întâlnire foarte privată şi nu sunt în cercul de apropiaţi”, a spus Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută la Camera Deputaţilor.

„Nu am fost acolo şi nici nu am surse la SIE. Sincer, nu prea mă interesează ce au vorbit”, a precizat liderul PSD.

La întâlnire ar fi participat social-democraţii Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Marian Neacșu, Robert Cazanaciuc, dar și mai mulți liberali, printre care și Alina Gorghiu.

Întrebat ce a discutat a doua zi cu Ciolacu şi Tudose, Dragnea a spus: „I-am întrebat dacă sunt foarte obosiţi ca să putem discuta chestiuni foarte importante”.

Liderul PSD a fost întrebat şi despre relaţia sa cu Gabriel Vlase. „Excepţională, nu am vorbit deloc”, a spus, ironic, Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat