Dragnea anunţă că se va ţine de promisiune şi va da un chef în curtea PSD. „Vă aștept și pe voi la mici, măcar doi la un mic”. De unde vor fi aduşi mititeii

Dragnea anunţă că se va ţine de promisiune şi va da un chef în curtea PSD. Vă aștept și pe voi la mici, măcar doi la un mic. De unde vor fi aduşi mititeii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus joi seară că îşi va onora promisiunea şi va oferi mici în curtea PSD bărbatului care i-a lansat provocarea.

Preşedintele social-democraţilor a precizat că eventualii participanţi, care şi-au anunţat intenţia pe Facebook de a veni şi ei la evenimentul intitulat „Grătar la Dragnea”, nu vor putea intra în curtea partidului, pentru că nu are mici pentru toți.

„Omul a spus că își ține promisiunea, eu i-am spus că aduc micii. Vă spun că vă aștept și pe voi la mici, măcar doi la un mic, dacă nu aveți curaj, la o bere, cu alcool, fără alcool. (…) Eu nu pot să aștept să vină toată lumea care a zis că vine, nu cu ei am pus rămășag, eu am pus rămășag cu omul acela căruia i-am și trimis selfie.
De unde să am eu atâția mici să dau la toată lumea. Și micii de la Cocoșatu sunt buni, dar voi aduce mici de la Teleorman să vedeți cât sunt de buni”, a declarat Liviu Dragnea, după întâlnirea cu reprezentanţii Băncii Naţionale a României (BNR).