PNL stă pe un BUTOI cu PULBERE: Ludovic Orban, DAT în JUDECATĂ de un membru al partidului! SUMA COLOSALĂ cerută ca despăgubire

PNL stă pe un BUTOI cu PULBERE: Ludovic Orban, DAT în JUDECATĂ de un membru al partidului! SUMA COLOSALĂ cerută ca despăgubire
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PNL pare să stea pe un butoi de pulbere de când e condus de Ludovic Orban.
Samoilă Pirău, membru PNL Sector 6, a depus plângere la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, pe numele preşedintelui liberalilor, pe motiv că acesta i-a adus atingere onoarei şi demnităţii prin atitudinea sa, cerând daune morale de 200.000 de lei.

„În fapt, în calitate de membru al PNL – Filiala sector 6 Bucureşti, am depus la data de 08.08.2017 la sediul central P.N.L., un dosar cu propuneri pentru platforma electorală a PNL. La data de 28.06.2018, s-a depus în Parlamentul României moţiunea de cenzură a PNL care a fost în mod suprinzător respinsă. Verificând moţiunea, am constatat că niciuna dintre propunerile şi soluţiile prezentate de mine şi alţi colegi nu au fost cuprinse în moţiunea de cenzură. Lipsa de credibilitate a conducerii PNL s-a datorat faptului că în afară de critici la adresa Guvernului, nu s-au adus propuneri şi soluţii cu privire la problemele de interes national, economic, social, cultural, de altfel în toate domeniile de activitate.
La data de 29.06.2018 m-am prezentat la sediul central cerând să îmi fie restituit dosarul cu propunerile şi studiile mele care constituie proprietate intelectuală, însă secretara Mădălina Simion, fără a se deranja să-l caute, mi-a spus că nu este de găsit folosind un ton jignitor şi nepoliticos. Dacă moţiunea de cenzură ar fi prezentat măcar o parte din propunerile şi soluţiile oferite şi ar fi fost pregătită corespunzător, dacă ar fi fost fundamentată pe idei şi propuneri concrete, moţiunea ar fi fost votată favorabil în Parlament”, se arată în plângerea depusă de Samoilă Pirău la tribunal.

„În moţiunea de cenzură domnul Orban nu avea nimic de zis, rezulta că partidul opoziţiei nu are nimic de zis. Nu mă supăra dacă refuza propunerile mele, dar să spună ceva că nu îi interesează. Asta este disponibilitatea unui partid? Unde este respectul faţă de un membru de partid care propune ceva?”, a declarat Samoilă Pirău,potrivit Mediafax.

Liberalul mai spune că propunerile sale vizau domenii precum economia, sănătatea sau soluţii pentru migraţie. „Proiectul are 15 pagini şi nu l-a citit nimeni. Nu ascultă de nimeni, face ce vrea”, a precizat Pirău.

„Menţionez că la 2 august 2017, în calitate de cetăţean româno-canadian, membru PNL Sector 6 Bucureşti, am făcut o invitaţie pârâtului pentru a lua contact cu Diaspora din Statele Unite şi Canada în acest sens făcând demersurile necesare pe lângă organizaţiile Diaspora din cele două ţări. Pârâtul a ignorat invitaţia şi în acest mod mi-a adus o gravă atingere onoarei şi demnităţii mele. Prin întreaga sa comportare, a bagatelizat şi ridiculizat întreaga mea activitate expunându—mă oprobiului membrilor partidului din care fac parte. Mai arăt că toate cheltuielile care se făceau cu deplasarea domnului Orban Ludovic în cele două ţări urmau să fie suportate de mine”, se mai arată în plângerea liberalului.

Mai mult, Pirău îl critică pe Orban şi pentru decizia sa de a depune plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă.

“Zice că o dă în judecată pentru trădare. Cum poţi să dai în judecată pentru trădare? E chestiune elementară. Nu poţi să spui că e trădare de patrie, trădarea a făcut-o Pacepa şi comuniştii. E dreptul ei să meargă în vizită, Iohannis a fost de acord cu ea când a numit-o”, a mai afirmat liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, despre amenințările nucleare ale Rusiei: „Nu trebuie să ne lăsăm paralizați”
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”