Ludovic Orban: Dragnea și Tăriceanu au scris o nouă „marți neagră” în istoria României. Raportul MCV şi rezoluţia arată foarte clar că liderii PSD și ALDE sunt antieuropeni (VIDEO)

Ludovic Orban: Dragnea și Tăriceanu au scris o nouă „marți neagră” în istoria României. Raportul MCV şi rezoluţia arată foarte clar că liderii PSD și ALDE sunt antieuropeni (VIDEO)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, că prin rezoluţia Parlamentului European arată că instituţia apără Justiţia din România. Mai mult, liderul liberal susţine că din citirea raportului MCV se poate înţelege că Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu sunt împotriva UE şi antieuropeni.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Coaliția PSD-ALDE a scris o nouă „marți neagră” în istoria României de după 1 ianuarie 2007, mai precis de la integrarea României în Uniunea Europeană. Astăzi, Comisia Europeană și Parlamentul European au arătat clar că Guvernul și majoritatea parlamentară PSD-ALDE sunt în afara valorilor europene, în afara principiilor europene, în afara reglementărilor care stau la baza funcționării Uniunii Europene.

Astăzi se vede cu ochiul limpede că un clan de derbedei politici, specializați în infracțiuni, au capturat statul român și folosesc puterea obținută în alegeri nu pentru a servi interesul cetățeanului român, și pentru a-și rezolva problemele personale, și pentru a încerca să scape de consecințele infracțiunilor pe care le-au săvârșit de-a lungul carierei lor politice.

Raportul privind Mecanismul de Cooperare și Verificare, rezoluția Parlamentului European arată foarte clar că Dragnea și Tăriceanu și camarila din jurul lor sunt antieuropeni și sunt împotriva Uniunii Europene, și pun în pericol toate beneficiile cetățenilor români de pe urma apartenenței României la Uniunea Europeană”, a declarat Ludovic Orban