Ludovic Orban, despre incidentul cu Diana Șoșoacă: Nici nu pot să-i spun doamnă senator. E un personaj sinistru care nu înțelege unde se află (VIDEO)

Ludovic Orban, despre incidentul cu Diana Șoșoacă: Nici nu pot să-i spun doamnă senator. E un personaj sinistru care nu înțelege unde se află (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a declarat, miercuri, că nu comentează declarațiile lui Florin Cîțu legate de incidentul de ieri cu Diana Șoșoacă din Parlament. „Nu comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu”, a spus Ludovic Orban.

„Știți ce s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestor, știți ce a pățit un chestor, da? Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de, nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii. Modificăm regulamentul, dacă este necesar, ca să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin bunului simț și civilizației”, a spus Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu s-a arătat dezamăgit de Ludovic Orban pe motiv că nu ar fi avut nicio reacție atunci când senatoarea Șoșoacă a cerut „două-trei minute” pentru a scăpa de premier.

„În Parlamentul României am văzut astăzi ceva care m-a deranjat și care m-a întristat. Am văzut cum un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu. Ce m-a deranjat și m-a întristat a fost faptul că nu a existat nicio reacție din partea președintelui Orban la această declarație”, a afirmat premierul.

Prim-ministrul susține că Ludovic Orban ar fi trebuit să intervină în această problemă. „Nu cred că are nevoie de cineva, sau nu știu, poate că are”, a continuat Florin Cîțu.

După afirmațiile făcute, Diana Șoșoacă a plecat de la tribuna Parlamentului țipând, după care a scos un sac pentru cadavre pe care l-a pus în fața premierului Florin Cîțu.

Aceasta a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților. „Doamna senator, comportați-vă civilizat și nu vă bateți joc de această instituție. Chestorii, luați sacul”, a spus Ludovic Orban.

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, care a încercat să o scoată din sala de plen pe Diana Şoşoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Florin Cîţu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic.

Urmăriți B1TV.ro și pe