Ludovic Orban: Familia normală este definită de uniunea dintre barbat si femeie, dar asta nu înseamnă că impun membrilor PNL poziția mea

Ludovic Orban: Familia normală este definită de uniunea dintre barbat si femeie, dar asta nu înseamnă că impun membrilor PNL poziția mea
foto: vocea.biz

Ludovic Orban, candidat pentru funcția de președinte al PNL, este de părere că familia normală este cea alcătuită dintr-un bărbat și o femeie, însă nu vrea să influențeze alți membri din partid cu opinia sa și a spus că fiecare are dreptul la propria poziție în legătură cu acest subiect.

"A existat o dezbatere la propunerea unui coleg legatăde poziția fațăde familie. Le-am explicat căeste o chestiune de conștiințăîn care fiecare om se poziționeaza așa cum îi dicteazăpropria conștiință. În ceea ce măprivește pe mine, sunt un om credincios, sunt un familist convins și cred căfamilia normalăeste cea care este definităde altfel și în Codul Civil, uniunea dintre bărbat și femeie, dar asta nu înseamnăcăpot săimpun tututor membrilor Partidului Național Liberal poziția mea. Le-am zis căeste o chestiune de conștiința în care fiecare se raporteazăîn funcție de convingerile pe care le are și de credințele sale",a spus Ludovic Orban, potrivit Hotnews.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”