Ludovic Orban, întrebat dacă e mulțumit de cum funcționează coaliția: ”E loc de mai bine. Până învățăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm permanent, să luăm decizii împreună…” (VIDEO)

Ludovic Orban, întrebat dacă e mulțumit de cum funcționează coaliția: ”E loc de mai bine. Până învățăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm permanent, să luăm decizii împreună...” (VIDEO)

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că e loc de mai bine în ceea ce privește modul în care funcționează, în acest moment, coaliția de guvernare. ”Nicio coaliție nu a funcționat perfect din prima”, a declarat liderul liberal, vineri.

Ce spune Ludovic Orban despre funcționarea coaliției de guvernare

Întrebat dacă e mulțumit de cum funcționează coaliția, Ludovic Orban a răspuns: ”Orice lucru poate fi îmbunătățit. Nu avem decât câteva luni de funcționare. Până se rodează toate mecanismele, în primul rând, de comunicare, apoi mecanismele decizionale, până învățăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm permanent, să luăm decizii împreună, să acționăm în baza programului de guvernare și a deciziilor comune, evident că timpul trece. Nicio coaliție nu a funcționat perfect din prima, nu are cum să funcționeze, cu atât mai mult cu cât în România există multă pasiune pentru politică. E loc de mai bine și încercăm să îmbunătățim funcționarea coaliției”.

Ludovic Orban, întrebat dacă e mulțumit de cum funcționează coaliția: ”E loc de mai bine. Până învățăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm permanent, să luăm decizii împreună…”

În interiorul coaliției ar exista discuții, în această perioadă, cu privire la activitatea lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății, subiect despre care a vorbit și Ludovic Orban în declarația de presă de vineri, precum și despre Legile Justiției.

VicepremierulDan Barna, lider al USR, a declarat că problema Legilor Justiței a fost clarificată în ședința de marți a coaliției de guvernare, iar liberalii nu au de ce să fie nemulțumiți de ministrul Justiției, Stelian Ion. ”Situația e ca la Radio Erevan, legile justiției sunt în consultare publică de șase luni”, a declarat Barna.