Ludovic Orban: Nu știu dacă Iohannis mă va susține la Primăria Capitalei, eu l-am susținut la prezidențiale (VIDEO)

Ludovic Orban: Nu știu dacă Iohannis mă va susține la Primăria Capitalei, eu l-am susținut la prezidențiale (VIDEO)
Foto: B1 TV

În cadrul şedinţei comisiei de unificare a PNL de luni, deputatul Ludovic Orban a fost propus pentru a candida la Primăria Bucureşti, înlocuindu-l astfel pe europarlamentarul Cristian Buşoi.

Întrebat de jurnaliști dacă va avea parte de susținerea președintelui, Orban a declarat că nu știe, dar a amintit de implicarea sa în campania electorală a lui Klaus Iohannis.

“Voi îmi cunoașteți cariera, îmi cunoașteți implicarea în campania electorală. În ceea ce mă privește, eu l-am susținut pe Klaus Iohanis să ajungă președintele României. Nu cred că este o poziție pe care pot să o prezint eu. Dacă domnul Klaus Iohannis va lua o decizie, fiți convinși că o va comunica. Dar eu cred că cel mai important este ceea ce gândesc bucureștenii”, a spus Orban.

Ludovic Orban: Nu știu dacă Iohannis mă va susține la Primăria Capitalei, eu l-am susținut la prezidențiale

#DIRECT_ONE_y0757q#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu