Ludovic Orban: Orice discuție despre o remaniere guvernamentală e prematură și inutilă. Guvernul nu are nici 6 luni complete de când e instalat (VIDEO)

Ludovic Orban: Orice discuție despre o remaniere guvernamentală e prematură și inutilă. Guvernul nu are nici 6 luni complete de când e instalat (VIDEO)
Foto: Ludovic Orban / Facebook

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, luni, că e mulțumit de activitatea tuturor miniștrilor liberali și că, în opinia sa, o discuție despre o remaniere guvernamentală e inutilă și prematură – nu au trecut nici măcar șase luni pline de când Guvernul Cîțu și-a început acivitatea. Orban a ținut să precizeze că el nu a participat la niciun fel de convorbire privind o eventuală remaniere. Discuțiile pe acest subiect, „pe surse sau ne-surse, creează o instabilitate la nivel guvernamental din vorbe lansate pe la colțuri”, a mai afirmat Orban.

Ludovic Orban: Orice discuție despre o remaniere guvernamentală e prematură și inutilă. Guvernul nu are nici 6 luni complete de când e instalat

Ludovic Orban, despre o eventuală remaniere guvernamentală

„Am văzut că sunt discuții legate de o eventuală remaniere. Eu nu am participat la nicio discuție legată de vreo remaniere. În ce mă privește, și eu evaluez activitatea miniștrilor, în primul rând a miniștrilor PNL. O spun clar și limpede: din punctul meu de vedere, nu există niciun motiv de nemulțimire cu privire la activitatea miniștrilor PNL.

Ca atare, orice discuție pe surse sau ne-surse despre evenutală remaniere mi se pare nepotrivită, creează o instabilitate la nivel guvernamental din vorbe lansate pe la colțuri și care, cred eu, e prematură și inutilă.

Totuși, Guvernul nu are nici 6 luni complete de când e instalat. Sigur că trebuie corectate unele lucruri care nu funcționează, dar o discuție despre remaniere mi se pare fără fundament”, a declarat Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe