Marcel Ciolacu: „Este evident că trebuie venită cu o plafonare clară a prețului la carburant” / „Eu nu sunt pompier de serviciu, am fost pompier după două guvernări de dreapta dezastroase”

Marcel Ciolacu: Este evident că trebuie venită cu o plafonare clară a prețului la carburant / Eu nu sunt pompier de serviciu, am fost pompier după două guvernări de dreapta dezastroase
„Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor”. Captură Video: PSD / Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că este nevoie de o plafonare a prețului la carburant:

„Este evident că trebuie venită cu o plafonare clară a prețului în limitele și să aibă toate companiile o marjă de profit. Nimeni nu face muncă voluntară. Nu se poate să rămânem și să avem reacții cum are Consiliul Concurenței după cinci ani de zile sau după trei ani de zile. Ori suntem niște oameni responsabili și ne-am implicat în acest act de guvernare sa facem viața oamenilor mai bună, ori nu putem construi nimic.

Eu nu sunt pompier de serviciu, am fost pompier după două guvernări de dreapta dezastroase. Eu vreau o coaliție responsabilă și așezată”.

Domnul ministru al finanțelor are deja o propunere pe care o va discuta în coaliție.

Acesta l-a criticat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, precizând că nu îi mai acordă timp în privința găsirii unor soluții pentru criza din energie:

„Deja de prea mult timp. Vom avea această discuție în coaliție. Dacă decizia o iei mai repede prin ordonanță, este o decizie pe care o iei prin ordonanță. Eu nu îi mai dau niciun timp. Nu îi mai dau timp de ieri. Vom hotărâ în coaliție responsabilitatea fiecăruia”.

Urmăriți B1TV.ro și pe