Maria Grapini: Declarația mea a fost ruptă din context. Sunt nemulțumită că nu am primit bani pentru proiecte

Maria Grapini: Declarația mea a fost ruptă din context. Sunt nemulțumită că nu am primit bani pentru proiecte
Foto: romanialibera.ro

Ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini, a declarat în cadrul emisiunii Aktualitatea B1 de pe B1 TV că afirmația făcută marți în cadrul unei conferințe, referitoare la faptul că poate intra în Cartea Recordurilor pentru că este singurul ministru care admite că face parte dintr-un guvern prost, a fost ruptă din context.

„Problema care nu s-a înțeles a fost replica pe care am dat-o eu lui Adrian Vasilescu atunci când a zis că nu e nimeni de vină pentru creditare, atunci eu am spus că dacă a înțeles că eu presez statul, atunci pot intra în Cartea Recordurilor pentru că sunt primul ministru care spune că face parte dintr-un guvern prost. Părerea mea despre guvern este că sunt cu mult mai mulțumită față de ce făceau guvernele anterioare”, a spus Maria Grapini.

Ministrul IMM-urilor a admis că principala sa nemulțumire este legată de faptul că ministerul pe care îl conduce nu a primit banii suficienți pentru a-și finaliza proiectele.

„Am nemulțumiri, pentru că eu vin din mediul privat, vin cu procedurile de lucru din mediul privat și vin cu procedura cu viteză de lucru rapidă, în instituții nu e așa. Sunt nemulțumită că de la buget nu am primit bani să termin proiectele, sumele pe care le-am primit nu au ajuns să putem să închidem lucrările”, a mai declarat Grapini.

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, a declarat marţi că poate să intre în Cartea Recordurilor prin poziţia unicat a unui ministru care vine şi spune în public ce prost este Guvernul din care face parte, şi că membrii acestuia nu înţeleg mediul de afaceri.

În replică, premierul Victor Ponta a precizat că responsabilitatea relaţiei cu mediul de afaceri revine în primul rând chiar ministrului delegat pentru IMM, Maria Grapini, şi că, dacă aceasta este nemulţumită, atunci sigur va fi găsit un ministru mai bun.(Detalii AICI)

Imediat după reacția premierului, Grapini a precizat că va demisiona din funcţie numai dacă premierul Victor Ponta îi va cere să părăsească funcţia, menționând că îşi asumă afirmaţiile pe care le-a făcut la activitatea Guvernului.(Detalii AICI)

Grapini, despre afirmația referitoare la guvernul prost din care face parte

Embed: