Mihai Voicu (PNL): Am decis să nu votăm solicitarea de începere a urmăririi penale a deputatului Victor Paul Dobre

Mihai Voicu (PNL): Am decis să nu votăm solicitarea de începere a urmăririi penale a deputatului Victor Paul Dobre

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a anunțat miercuri seara, după ședința Biroului Politic Central al PNL, că s-a stabilit ca deputații liberali să nu voteze solicitarea începerii urmăririi penale a deputatului Victor Paul Dobre, acuzat de abuz în serviciu.

„Am stabilit cu unanimitate de voturi să mandateze deputații PNL să nu voteze solicitarea începerii urmăririi penale a domnului deputat Dobre. Analiza noastră a arătat că nu există motive întemeiate pentru ca deputații să dea curs acestei solicitări. Mai mult am vorbit cu reprezentanții noștri din comisia juriidică a Camerei Deputaților, ca împreună cu colegii noștri din USL să supunem la vot să adoptăm o decizie prin care să solicităm Parchetului General să ne rsăpundă dacă își menține această solicitare”, a declarat Voicu.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a solicitat Camerei Deputaţilor un aviz pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru delegat al Administraţiei, Victor Paul Dobre. Acesta este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

Vezi AICI mai multe detalii despre cererea de umărire penală a lui Victor Paul Dobre.

Voicu: Nu votăm începerea urmăririi penale a lui Dobre

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22864').select();" id="embed_text_22864" />

Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare
11:33 - De astăzi, transportul cu metroul, autobuzul și tramvaiul este mult mai scump în București. Lista completă a noilor prețuri