‘Ministrul și-a încheiat mandatul, dar omul Andrușcă merge înainte’ – Discursul celui mai EMOTIV PSD-ist (VIDEO)

'Ministrul și-a încheiat mandatul, dar omul Andrușcă merge înainte' - Discursul celui mai EMOTIV PSD-ist (VIDEO)

Cel mai exotic ministru din cabinetul Dăncilă I și-a luat adio de la funcție. Dănuț Andrușcă a transmis un mesaj presei locale după ce a fost înlocuit din fruntea Ministerului Economiei. PSD-istul a fost însă și de această dată copleșit de emoții.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acesta este Dănuţ Andruşcă, cel care timp de aproape un an a condus ministerul economiei. Pesedistul nu s-a remarcat insa deloc prin activitatea sa, ci prin dificultatile de exprimare. De altfel, Andrusca a fugit cat a putut de presa pe toata durata mandatului. Nici dupa remaniere nu a dorit sa apara in fata camerelor si a transmis un mesaj pentru jurnalistii locali.

“Sunt un om credincios și cred cu tărie că Dumnezeu aranjează lucrurile așa cum este mai bine pentru fiecare și sunt convins că El dă fiecăruia după sufletul său. Ministrul Andrușcă și-a încheiat mandatul, dar omul Andrușcă merge înainte!”, a spus Dănuț Andrușcă.

Fostul ministru a starnit mirare inca de la inceputul anului prin prestatia lamentabila de la audierile din parlament.

Dănuţ Andruşcă a fost inlocuit la Ministerul Economiei de Nicolae Bădălău. Acesta a fost in trecut in tabara puciştilor dar a tradat la CEX-ul din septembrie si a revenit astfel in graţiile lui Liviu Dragnea.