Nicușor Dan s-a tuns. Primarul spune că așa i-au cerut bucureștenii: „Am primit acest reproș de la mai multă lume” (FOTO)

Nicușor Dan s-a tuns. Primarul spune că așa i-au cerut bucureștenii: „Am primit acest reproș de la mai multă lume” (FOTO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, susține că a decis să se tundă pentru că așa i-au cerut cu bucureștenii. Edilulspune că primise reproșuri și că a observat că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare.

Primarul Nicușor Dan s-a tuns

„Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns. (…) Am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci…”, a declarat Nicușor Dan, la Stirileprotv.ro.


Nicușor Dan, după ce s-a tuns / sursă foto: www.stirileprotv.ro

Coafuralui Nicușor Dan provocase reacții de tot felul, în special în mediul online. De altfel, în 21 mai, edilul era întrebat chiar și în timpul unei conferințe de presă„dacă s-a certat cu frizerul”. În replică, râzând, primarul general al Capitalei declara:„Daa… haideți să facem un sondaj în rândul bucureștenilor, să vedem dacă ar trebui să mă tund sau nu”.


Nicușor Dan, înainte să se tundă / sursă foto: Facebook