"Nu vrem să vă trimitem la penitenciarul pentru femei, vrem doar să vă cerem demisia". Atac dur la adresa Olguței Vasilescu în plenul Parlamentului

"Nu vrem să vă trimitem la penitenciarul pentru femei, vrem doar să vă cerem demisia". Atac dur la adresa Olguței Vasilescu în plenul Parlamentului

"Doamna Lia Olguța Vasilescu, vă pot scrie și pe Whatsapp, dar vă pot spune și aici. Noi nu vrem să vă trimitem la penitenciarul pentru femei, vrem doar să vă cerem demisia, i-a spus deputatul",USR Cristian Seidler Ministrului Muncii, chiar de la tribuna Parlamentului.

Asta în contextul în care Camera Deputaților a adoptat miercuri controversata Lege a salarizării.

"Cred că se cuvine, de la tribuna Parlamentului, să mulțumim cetățenilor români că trăiesc și muncesc în România (…) din ai căror bani avem noi astăzi posibilitatea să facem aceste măriri salariale. Din păcate, Guvernul a venit astăzi cu un proiect neterminat. Din păcate pentru români, Lia Olguța Vasilescu a devenit un specialist al proiectelor ratate și neterminate. (…)

Să nu se înțeleagă greșit. Este nevoie de o asemenea lege, dar nu așa, nu pe genunchi. Se spune că cel mai bun indicator al performanței viitoare este perfomanța anterioară. Din păcate, după cum se dovedește, programul PSD a fost doar o carte colorată pentru copii”, a mai afirmat deputatul USR Cristian Seidler.

Camera Deputaților a adoptat miercuri Legea salarizării, aceasta urmând să ajungă pe masa președintelui Iohannis pentru promulgare. (Detalii AICI)