Marian Oprișan: Victor Ponta a fost un procuror ratat. El a contribuit la apariția în România a statului de tip ticălos

Marian Oprișan: Victor Ponta a fost un procuror ratat. El a contribuit la apariția în România a statului de tip ticălos

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a venit cu o replică dură după ce Victor Ponta l-a numit ”râmă politică”. (Detalii AICI) Liderul PSD Vrancea susţine că fostul premier a construit „statul ticălos”, care le-a permis unor procurori și judecători să facă abuzuri.

„Eu nu am avut o relaţie foarte bună cu Victor Ponta în perioada în care a fost prim-ministru. Dacă mă întrebaţi de ce vorbesc acum, o să vă spun. Prin faptul ca nu a ajuns preşedinte Victor Ponta, ci a ajuns altcineva, care până în acest moment a demonstrat că poate fi mediator foarte bun în societate, nu se mai pot comite acele abuzuri.

Victor Ponta a demonstrat în repetate rânduri cât de procuror este el. El a fost un procuror ratat, că dacă era serios era procuror şi acum. Victor Ponta a fost preşedintele comisie de redactare a codului penal şi a codului de procedură penală. Să nu ne mai povestească şi să nu ne mai eticheteze pe noi, membrii PSD, în nicun fel. El este cel care, cu Traian Băsescu şi George Maior au construit statul de tip ticălos în România, permiţănd unora dintre judecători şi procurori să facă abuzuri şi să regleze conturi în România”, a declarat Oprişan.