Parlamentarii USR-PLUS, ridiculizați pe tema educației sexuale, în Comisia de Muncă

Parlamentarii USR-PLUS, ridiculizați pe tema educației sexuale, în Comisia de Muncă
Cristian Seidler, USR-PLUS

Introducerea educației sexuale în școli este o temă care a încins din nou, spiritele în Parlament. Marți, în Comisia de Muncă din Camera Deputaților, parlamentarii Oana Țoiu, Irineu Darău și Cristian Seidler, de la USR-PLUS, au fost ridiculizați de reprezentanții PSD, Adrian Solomon și Antonio Andrușceac, de la AUR.

Parlamentarilor USR-PLUS, cei mai mari susținători ai educației sexuale și a ofensivei LGBT, li s-au oferit argumentele pentru care PSD și AUR nu sunt de acord cu noul „trend”, însă nu s-a ajuns la un consens.

„Marota asta cu educația sexuală care nu e suficient făcută în România și de aia avem mame minore e o poveste. Această așa-zisă educație sexuală nu va rezolva această problemă. Este o luptă la nivel european și mondial între așa-zisul progresism sexo-marxist și o zonă mai conservatoare a societății de peste tot din lume”, a explicat Antonio Adrușceac, de la AUR.

„Nu am văzut în schimb nici măcar o secundă o atenție acordată de președinte combaterii violului asupra minorilor. Nu am văzut absolut deloc faptul că în Suedia există minore românce care practică prostituția la 14 – 15 ani. Copiii trebuie să știe ce înseamnă să te protejezi, dar nu cred că trebuie să vorbim de la o vârstă atât de fragedă, când putem bulversa un copil”, a declarat Dumitrina Mitrea, de la AUR.

Cei de la USR-PLUS nu au avut prea multe argumente.

„Ce discutăm acum nu este dacă informațiile astea ajung la ei, ci dacă ne bazăm pe Youtube, Facebook, mica șușoteală sau ne bazăm pe un cadru unde există profesioniști, o responsabilitate a informaţiilor transmise”, a declarat Țoiu.

„Noi, grupul USR PLUS am avut întâlniri inclusiv cu cultele și diverși actori”, a declarat și Irineu Darău.

USR-PLUS, fără argumente solide pe tema educației sexuale

Între timp, a intervenit și Adrian Solomon, de la PSD:

„Nu suntem aci la ora de istorie a Senatului. Aveți ceva de spus despre acest punct? Dacă nu, mulțumim. Timpul nostru e mai prețios. Eu îl rog pe domnul care nu l-am văzut, care zice că e senator să termine cu istoria Senatului și să ne spună despre ce vrea să ne spună”.

A continuat Oana Țoiu, care nu a reușit să-și comunice prea elaborat punctul de vedere.

„Ce vă rog este… Tipul de atmosferă pe care vrem să o ducem mai departe către copiii noștri”, a declarat Țoiu.

Cristian Seidler, de la USR-PLUS a reacționat, iar discuția a degenerat.

„Mulțumesc că nu mă întrerupeți cum nu v-am întrerupt nici eu. Regula bunului simț de 7 ani de acasă, este inadmisibil ce faceți, vă cunoaște toată țara”, a declarat Seidler.

După declarațiile lui Seidler, Solomon a replicat: „Regula bunului simț este să nu bați câmpii”.