‘FI-MI-AR SCÂRBĂ!’ Sorina Matei a publicat documentul prin care CJ Olt, sub semnătura lui Paul Stănescu, a acordat 17 hectare șefului clanului Oacă pentru construirea unui parc fotovoltaic

'FI-MI-AR SCÂRBĂ!' Sorina Matei a publicat documentul prin care CJ Olt, sub semnătura lui Paul Stănescu, a acordat 17 hectare șefului clanului Oacă pentru construirea unui parc fotovoltaic

În ciuda faptului că Paul Stănescu a afirmat marți seara că nu cunoaște niciun interlop din județul Olt, jurnalista Sorina Matei a publicat pe Facebook un document care dovedește contrariul.

Este vorba despre un aviz dat pe data de 21 martie 2013 de Comisia de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, condusă chiar de către fostul președinte al CJ Olt, Paul Stănescu, pentru construirea unui parc cu panouri fotovoltaice întins pe 17 hectare, la Caracal. Beneficiarul direct este Nicușor Oacă, unul dintre șefii clanurilor interlope din oraș.

Poziția comisie a fost unanimă, cu 20 de voturi favorabile proiectului.

Postarea jurnalistei Sorina Matei este însoțită de un mesaj dur la adresa fostului viceprim-ministru Paul Stănescu și a altor politicieni.

“Fi-mi-ar scârbă de voi, politicieni mincinoși și infractori mână în mână cu interlopii, clanurile și crima organizată care vă conduc, vă strâng voturi şi vă pun în funcţie şi-apoi, normal, deveniţi sclavii lor. Paul Stănescu, nu ți-e rușine? Nu ţi-e ruşine că te ajută în alegeri crima organizată şi apoi dai şi tu ceva la crima organizată. 17 ha, gen. Afacerea panouri fotovoltaice. Fiecare cu clanul vostru. Voi, cei care ar trebui să conduceţi şi ar trebui să fiţi curaţi, voisunteţi principala problemă. Sunteţi vulnerabili, deci şantajabili, deci controlabili. Normal că vă conduce crima organizată ca şi pe ăia din Poliţie care sunt puşi tot de voi special să nu deranjeze reţelele. Problema reală e la politic, la voi, şi la tine Stănescule. Normal că mor oameni nevinovaţi în acest lanţ al complicităţilor voastre infernale şi infracţionale. Cine să găsească, să salveze, băi Stănescule, fetele? Crima organizată ţinută de voi în palmă care e implicată ca şi voi şi oamenii voştri? The organized crime este puternică, Stănescule, pe slăbiciunile voastre şi voi sunteţi cârpele, marionetele ei. Caracteristica oricărei vulnerabilităţi, băi, Stănescule este că e exploatabilă.”, a scris Sorina Matei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră