PLR a votat intrarea la guvernare. Tăriceanu: Am vorbit despre refacerea USL după 16 noiembrie

PLR a votat intrarea la guvernare. Tăriceanu: Am vorbit despre refacerea USL după 16 noiembrie

Partidul Liberal Reformator a votat pentru intrarea la guvernare, urmând ca USL să se refacă după 16 noiembrie, conform președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Am vorbit și despre refacerea USL ca un proiect care urmează să fie materializat după alegerile din 16 noiembrie”, a declarat marți președintele PLR.

Tăriceanu a anunţat că se va întâlni în cursul după-amiezii cu premierul Victor Ponta şi ”va asculta şi propunerile şi punctele de vedere ale acestuia şi ale celorlalţi din coaliţia de guvernare”.

Totodată, acesta a precizat că deocamdată nu se discută despre preluarea funcției de premier, ori despre portofoliile pe care PLR le-ar putea primi în Guvern.

Întrebat dacă este posibilă o atragere a PNL într-o colaborare cu PSD, Tăriceanu a replicat: „Dacă sunt colegi din PNL care o să perceapă într-un nr și mai mare situația complet anormală în care se găsesc, sigur că ei pot să ni se alăture”.

O şedinţă a coaliţiei de guvernare are loc marți, la ora 17:00. La întâlnire vor participa lideri ai PSD, UNPR, PC şi PLR și se va discuta rezultatul alegerilor locale.

 
Urmăriți B1TV.ro și pe