Premierul Florin Cîțu, dezlănțuit la adresa parlamentarilor PSD: „Vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăși scumpe, ceasuri care costă cât un apartament”

Premierul Florin Cîțu, dezlănțuit la adresa parlamentarilor PSD: Vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăși scumpe, ceasuri care costă cât un apartament
Florin Cîțu, intervenție în plen în timpul moțiunii de cenzură

Premierul Florin Cîțu a declarat marți în plen în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură că liderii PSD vorbesc despre sărăcie, dar ei sunt cei care își afișează ceasurile sumpe “cât un apartament”. De criticile premierului nu au scăpat nici liderii AUR. Referitor la acuzațiile aduse de un deputat d ela AUR privind privatizarea Combinatului de Oțeluri Speciale (COS), premierul Cîțu a precizat că aceasta s-a făcută de cei de la PSD “pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia”:

PSD acceptă să fie criticat că nu a făcut autostrăzi, îi filmează pe cei care îi critică pentru că nu au făcut autostrăzi.  Îmi place că acceptați toate aceste critici.

În același timp, mi-a plăcut și remarca deputatului de la AUR care se îngrijorează de COS, ce se întâmplă la COS. A fost o privatizare, făcută de stăpânii dumneavoastră de la PSD, pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia. Stăpânii dumneavoastră de la PSD au privatizat acel combinat pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia.

Domnilor de la PSD, ce îmi place mie când vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăși scumpe, ceasuri care costă cât un apartament și stați și vă îngrijorează sărăcia din România.  Domnule Ciolacu să știți că oamenii știu și s-au hotărât și vă spun să plecați acasă”, a precizat premierul Florin Cîțu.

Acesta a declarat, tot în urma acuzațiilor aduse de un deputat AUR, că bunicii săi au murit pe front și că regimul comunist este cel care le-au confiscat proprietățile:

“Și încă un lucru personal, domnule deputat de la AUR, bunicii mei au murit pe front, iar statul și comuniștii pe care îi apărați i-au confiscat proprietățile. Comuniști ca dumneavoastră care urăsc proprietatea privată nu au ce căuta în România. Dumneavoastră și stăpânii dumneavoastră din Rusia nu au ce căuta aici. Bunicii mei au murit pe front pentru a apăra România. Ar trebui mai mult respect pentru ei”, a mai precizat premierul Florin Cîțu.

Urmăriți B1TV.ro și pe