Premierul Florin Cîțu, dezlănțuit la adresa parlamentarilor PSD: „Vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăși scumpe, ceasuri care costă cât un apartament”

Premierul Florin Cîțu, dezlănțuit la adresa parlamentarilor PSD: Vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăși scumpe, ceasuri care costă cât un apartament
Florin Cîțu, intervenție în plen în timpul moțiunii de cenzură

Premierul Florin Cîțu a declarat marți în plen în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură că liderii PSD vorbesc despre sărăcie, dar ei sunt cei care își afișează ceasurile sumpe “cât un apartament”. De criticile premierului nu au scăpat nici liderii AUR. Referitor la acuzațiile aduse de un deputat d ela AUR privind privatizarea Combinatului de Oțeluri Speciale (COS), premierul Cîțu a precizat că aceasta s-a făcută de cei de la PSD “pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia”:

PSD acceptă să fie criticat că nu a făcut autostrăzi, îi filmează pe cei care îi critică pentru că nu au făcut autostrăzi.  Îmi place că acceptați toate aceste critici.

În același timp, mi-a plăcut și remarca deputatului de la AUR care se îngrijorează de COS, ce se întâmplă la COS. A fost o privatizare, făcută de stăpânii dumneavoastră de la PSD, pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia. Stăpânii dumneavoastră de la PSD au privatizat acel combinat pentru stăpânii dumneavoastră din Rusia.

Domnilor de la PSD, ce îmi place mie când vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăși scumpe, ceasuri care costă cât un apartament și stați și vă îngrijorează sărăcia din România.  Domnule Ciolacu să știți că oamenii știu și s-au hotărât și vă spun să plecați acasă”, a precizat premierul Florin Cîțu.

Acesta a declarat, tot în urma acuzațiilor aduse de un deputat AUR, că bunicii săi au murit pe front și că regimul comunist este cel care le-au confiscat proprietățile:

“Și încă un lucru personal, domnule deputat de la AUR, bunicii mei au murit pe front, iar statul și comuniștii pe care îi apărați i-au confiscat proprietățile. Comuniști ca dumneavoastră care urăsc proprietatea privată nu au ce căuta în România. Dumneavoastră și stăpânii dumneavoastră din Rusia nu au ce căuta aici. Bunicii mei au murit pe front pentru a apăra România. Ar trebui mai mult respect pentru ei”, a mai precizat premierul Florin Cîțu.

Ultima oră
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile