Premierul Florin Cîțu: „Strategia pentru acest an și pentru anul următor va crește investițiile pe care Guvernul le va face în economie” (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu: Strategia pentru acest an și pentru anul următor va crește investițiile pe care Guvernul le va face în economie (VIDEO)
Foto: Guvernul României / Facebook

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri că o prioritatea pentru Guvern în următoarea perioadă este de a face România tot mai atractivă pentru investiții. Florin Cîţu a participat la Conferința economică IN BIZ, organizată de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

“Relația economică dintre România și Germania este puternică. Trebuie să fie mult mai puternică din punctul meud e vedere. Asta e ceea ce acest Guvern va face în viitor. Vom schimba foarte multe lucruri pentru a face România nu doar mai atractivă pentru investiții, dar de asemenea vom fi proactivi în atragerea investițiilor în România. Strategia noastră pentru acest an și pentru anul următor va crește investițiile pe care Guvernul le va face în economie”,a declarat premierul.

Premierul a declarat că investițiile au fost cele care au făcut ca România să scape, din punct de vedere economic, doar cu câteva “zgârieturi” în urma crizei sanitare.

De asemenea, potrivit lui Florin Cîțu, faptul că investițiile nete au crescut arată încrederea pe care o au managerii și companiile în România.

Premierul a precizat că a respectat angajamaentul exprimat la formarea actualului Guvern potriit căruia taxele nu vor fi cresccute.