PSD își alege noul lider și candidatul la prezidențiale la finele lunii iunie. Viorica Dăncilă, câștig de cauză în CEx (VIDEO)

PSD își alege noul lider și candidatul la prezidențiale la finele lunii iunie. Viorica Dăncilă, câștig de cauză în CEx (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PSD își alege noua conducere la finalul lunii. Social-democrații au ales, vineri, în CEx,varianta propusă de Viorica Dăncilă, și își vor votanoul lider în data de 29 iunie.

În cadrul acestui Congres trebuie modificat statutul și stabilit și candidatul la prezidențiale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Viorica Dăncilă anunțase imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea că vrea organizarea unui Congres pentru a se alege noul lider.

În prezent, președintele PSD este ales de către toți membrii partidului, dar se dorește revenirea la sistemul de alegere în interiorul Congresului.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului