Radu Banciu, despre conflictul Dragnea-Ponta: "Ce muscă l-o fi înțepat pe fostul premier ca să își pună în cap partidul?"

Radu Banciu, despre conflictul Dragnea-Ponta: "Ce muscă l-o fi înțepat pe fostul premier ca să își pună în cap partidul?"

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre întâlnirea pe care au avut-o membrii PSD înainte de vacanța parlamentară, precum și de conflictul dintre liderul social-democrat Liviu Dragnea și fostul premier Victor Ponta, în contextul în care acesta din urmă l-a numit pe șeful formațiunii politice "vătaf județean".

"Liderii Partidului Social Democrat s-au întâlnit așa ca să mai stea la o poveste înainte de vacanță; vacanța oamenilor politici este întotdeauna eternă", a spus Banciu.

"Nu a fost o întâlnire numai formală, așa cum ar fi dorit PSD-ul, întrucât termenul de vătaf județean l-a indignat atât de tare pe Liviu Dragnea și el le-ar fi repetat celor din conducerea Partidului Social Democrat că pericolul din acest partid vine de la Victor Ponta", a continuat realizatorul TV.

"Ce muscă l-o fi înțepat pe Victor Ponta ca să își pună în cap partidul? Să vii să spui asta despre șeful partidului, într-un moment în care tu trebuie să îți ții gura … Câtă minte trebuie să îți lipsească ca să vii și să spui o asemenea tâmpenie? Dacă Dragnea s-a dus acasă și, în timp ce se spăla pe dinți sau pe picioare, și-a zis «Bă, eu îl termin pe ăsta!», ce va face Victor Ponta? Se va duce la ALDE, la partide din astea tampon", a adăugat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre conflictul Dragnea-Ponta: "Ce muscă l-o fi înțepat pe fostul premier ca să își pună în cap partidul?"

#DIRECT_ONE_bx8rg5#

Ultima oră
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”