Rareș Bogdan: „PSD se plânge la UE pe niște subiecte inventate”

Rareș Bogdan: „PSD se plânge la UE pe niște subiecte inventate

Rareș Bogdan critică adversarii politici, pentru activitatea de la Parlamentul European. Europarlamentarul PNL a acuzat în cursul zilei de joi mai mulți membri PSD de ipocrizie.

Mihai Tudose, Claudiu Manda, Rovana Plumb, Dragoș Benea și Dan Nica sunt principalii pesediști vizați de atacurile lui Rareș Bogdan.

În opinia fostului jurnalist, PSD procedează în aceeași manieră blamată de social-democrați, pe vremea când îi arătau cu degetul pe național-liberali pentru faptul că se plângeau în forurile europene de problemele interne.

„PSD și ALDE spuneau căparlamentarii dreptei se duceau cu jalba în proțap la Bruxelles pentru cănu suntem in stare ca tara sa ne rezolvam problemele intern. Acum cei care acuzau parlamentarii dreptei ca duc problemele interne la Bruxelles si spala rufele in public, procedeaza intocmai cum criticau. Delegatia S&D in frunte cu Manda, Plumb, Benea, Tudose, Nica, au luat problemele din Romania si le duc la Bruxelles.

Dânșii se plâng la Bruxelles pe niște subiecte inventate și încearcăsăducăîn dezbaterea LIBE (Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne din Parlamentul European) probleme din Romania și probleme false în proporție de 90%. Distinșii domni care pânămai ieri se plangeau ca nu este normal ca tara suverana sa procedezi in acest fel, azi fac exact aceasta chestiune pe care o acuzau pana mai ieri. E ipocrizie sa faci ce ai criticat 10 ani”, a declarat Rareș Bogdan pentru Antena 3.

Ultima oră
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în comeptiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea