Rareș Bogdan susține că războiul poate dura zece ani dacă nu va exista „o revoltă din interior”: „Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin”

Rareș Bogdan susține că războiul poate dura zece ani dacă nu va exista „o revoltă din interior”: „Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin”
Rareș Bogdan susține că războiul poate dura zece ani dacă nu va exista „o revoltă din interior”: „Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin”. Foto: Facebook @ Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan este de părere că războiul provocat de Vladimir Putin în Ucraina poate dura zece ani dacă nu va exista „o revoltă din interior”.

„Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin”, a transmis eurodeputatul la HotNews Live.

Rareș Bogdan: 10 ani va dura războiul dacă nu va fi o revoltă din interior

„Lucrurile nu se vor opri. 10 ani va dura războiul dacă nu va fi o revoltă din interior și dacă oligarhii frustrați și aparatul de intelligence al Federației Ruse, unul care este capabil să producă o schimbare rapidă, nu vor face ceva”, a susținut Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a menționat că nu crede că o revoltă populară va duce la eliminarea președintelui rus Vladimir Putin.

„Cred că doar un complot a celor care mai au puțină minte și care văd că Rusia intră într-o văgăună va acționa împotriva lui Putin”, a a punctat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL: Nu am fi ajuns la situația de azi

Liderul PNL a declarat că s-a ajuns în sitația de astăzi pentru că Europa și Occidentul „au trecut prea ușor peste anexarea Crimeii”.

„Dacă aceste lucuri erau similare ca reacție la anexarea Crimeei, nu am fi ajuns la situația de azi”, a precizat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe