Scenă de „cascadorii râsului” în Parlament, cu Șoșoacă și un chestor USR-PLUS. Îmbrânceli și țipete: „Folosiți violența fizică.”/„Săracul, o să rămâneți gravid!”

Scenă de „cascadorii râsului în Parlament, cu Șoșoacă și un chestor USR-PLUS. Îmbrânceli și țipete: „Folosiți violența fizică./„Săracul, o să rămâneți gravid!
Foto: George Călin, Inquam Photos

Diana Șoșoacă și un chestor USR-PLUS au oferit un moment de comedie în Parlament, în ziua în care s-a votat moțiunea de cenzură anti-Cîțu. După ce senatoarea s-a plimbat cu sacul pentru cadavre în urma lui Florin Cîțu, chestorul USR-PLUS Sergiu Cosmin Vlad a cunoscut pe deplin furia Dianei Șoșoacă.

Marți, Vlad a acuzat-o pe senatoarea independentă de agresiune fizică, în urma unei altercații care au avut loc în anticamera sălii de plen. S-au auzit zgomote de îmbrânceli și țipete de pe hol, acolo unde se aflau jurnaliștii.

Sergiu Vlad, chestorul care ar fi fost agresat fizic de către Diana Șoșoacă

Declarațiile Dianei Șoșoacă și ale lui Sergiu Cosmin Vlad

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneți mîna pe mine, mi-ați pus mâna pe gură! Foloșiți violența fizică. De aia sunteți la al treilea divorț.

Diana Șoșoacă: Ia, hai! Îți dai seama ce ai făcut acuma, în live. Săracul, o să rămâneți gravid…

Ulterior, Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum ar fi fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus ‘dă-mi sacul!’. I-am zis ‘dar luați-l!’. I-am zis că la așa agresiuni fizice, nu mă mir că e la al treilea divorț”.

„M-a prins de nas și mi-a zis ‘dă-mi sacul de acolo!’. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a mai transmis senatorul USR-PLUS.

Urmăriți B1TV.ro și pe