Sorin Grindeanu: „Astăzi PSD va prezenta textul moțiunii de cenzură pe care îl și punem la dispoziție pentru a-l semna” / „Cine vrea ca acest guvern să pice va semna moțiunea PSD”

Sorin Grindeanu: Astăzi PSD va prezenta textul moțiunii de cenzură pe care îl și punem la dispoziție pentru a-l semna / Cine vrea ca acest guvern să pice va semna moțiunea PSD
Sursa foto: Facebook

Sorin Grindeanu a anunțat joi, în contextul crizei din coaliția de guvernare că PSD va depune moțiune de cenzură și a invitat celelalte partide să o voteze dacă vor să dea jos guvernul Cîțu.

Potrivit acestuia, social-democrații nu vor vota altă moțiune:  ”Cine vrea ca într-adevăr acest guvern să pice va semna moțiunea PSD. Restul sunt povești. Lipsa semnăturii înseamnă doar șantaj”.

Acesta a subliniat că singura moțiune care poate trece este cea a PSD, iar parlamentarii USRPLUS și ceilalți care vor plecarea guvernului Cîțu trebuie să semneze moțiunea pentru că ”altfel nu contezi”.

„Astăzi PSD va prezenta textul Moțiunii de cenzură pe care îl și punem la dispoziția tuturor pentru a-l semna. PSD este singurul partid care are puterea dată de numărul de parlamentari pentru a iniția o Moțiune de Cenzură. Cine vrea ca într-adevăr acest Guvern să pice va semna moțiunea PSD, restul sunt povești. Contezi doar dacă semnezi, dacă nu, faci balet.

Semnătura fiecărui nemulțumit de activitatea acestui Guvern este singura garanție că se vrea cu adevărat plecarea Guvernului Cîțu. Lipsa semnăturii înseamnă doar negociere, șantaj pentru mai multe avantaje. Nici Cîțu, nici Barna, nici Cioloș, nici Orban nu sunt cu adevărat interesați de problemele românilor, de sărăcie, de creșterea prețurilor la gaze și energie și carburanți”, a declarat Sorin Grindeanu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.