Sorin Grindeanu (PSD) atac dur la adresa lui Dan Barna (USR-PLUS): „Un penal de tip nou”

Sorin Grindeanu (PSD) atac dur la adresa lui Dan Barna (USR-PLUS): „Un penal de tip nou
Sorin Grindeanu / Foto: Hepta.ro

Sorin Grindeanu (PSD) a lansat un nou atac dur la adresa lui Dan Barna, de la USR-PLUS. Potrivit fostului premier, actualul vicepremier este un „penal de tip nou”. De asemenea, nu au fost menajați nici Florin Cîțu și Dacian Cioloș.

„Am ajuns astăzi într-o situație-limită legată de viitorul țării din cauza unui Guvern care nu trage pentru România, ci pentru propriile buzunare de partid!

La Palatul Victoria nu există o echipă de guvernare! Ci niște găști, dirijate doar de interesele lor politico-financiare. Iar pentru șefia acestor găști numite PNL și USR, se luptă cei patru Cavaleri ai Apocalipsei Naționale: Orban, Cîțu, Barna și Cioloș! 4 personaje toxice și sulfuroase!

Cîțu – un mărunt și agresiv ministru al finanțelor, devenit însă – pentru România – un periculos megaloman rupt total de realitate!

Orban – un mare maestru al învârtelilor subterane și al compromisurilor sulfuroase pentru bugetul țării, dispus să vândă pe oricine și orice, pentru a-și păstra postul.

Barna – penalul de tip nou, obligat să-și înghită propriile lozinci cu “penalii, penalii” după ancheta DNA despre milioanele de euro din bani europeni, fraudate cu tupeu.

Cioloș – o creatură ciudată, un agro-conțopist, altoit pe arivismul nemăsurat al celui gata să pupe orice inel străin doar-doar să ajungă mare și tare prin România.

Stimați colegi,

Adevărul este, însă, că dezastrul guvernării de astăzi pleacă, de fapt, de la eșecul din 2020 al stilului Orban de a conduce o țară. De a guverna strict pentru camarila sa de partid, sacrificându-i pe români! Dacă astăzi peste 70% dintre românii cred că țara merge într-o direcție total greșită, lui Orban i se datorează într-o mare măsură.

Nu poți să construiești viitorul cu metode din Jurasicul politicii! Nu poți pune un Orbanozaur să administreze proiecte de digitalizare și de energie verde!

Cu Ludovic Orban în rol de capo di tutti capi, anul trecut, guvernarea liberală a excelat doar în chermeze… în sediul Guvernului! De aceea, Orban chiar are dreptate când spune că este trecutul, prezentul si viitorul PNL… dar poate doar în privința băutei ca strategie de guvernare. La asta se pricepe – la chefuri!

Stimați colegi,

Guvernul Orban a fost cel care a declanșat un adevărat carusel al jefuirii bugetului, în plină pandemie. Banii pentru sănătate, banii pentru susținerea companiilor românești, banii pentru agricultură – toți au fost deturnați spre firmele de casă ale PNL! Iar astăzi, noi, toți românii, plătim un preț enorm! Plătim și pentru tunurile Unifarm, trase de gașca lui Orban pe spinarea victimelor pandemiei!

Stimați colegi,

De un an și jumătate, românii trăiesc un șir de drame. Conducătorii țării însă, sunt concentrați doar cum să fure mai mult. Ați dat ordonanțe nu pentru a-i ajuta pe români, ci pentru interesele voastre: să privatizați sănătatea, să creșteți vârsta de pensionare ca să nu plătiți pensii și să vindeți companiile de stat profitabile!

Iar azi avem parte de un alt mare ghinion. Dezvoltarea țării se joacă, din păcate, la ruleta războiului penibil pentru șefia PNL! De aceea, guvernarea și Planul Național de Redresare și Reziliență au ajuns astăzi doar monedă de schimb pentru voturile baronilor liberali!

Sorin Grindeanu: „Oamenii sunt mințiți cu iluzia bunăstării”

Stimați colegi,

Orban și Cîțu sunt capabili să descentreze cu totul harta țării, doar să se realeagă unul dintre ei șef al PNL! Iar Barna și Cioloș sunt disperați să nu piardă cumva vreo firimitură din acest ospăț nesfârșit pe banii românilor.

Pentru asta, PNRR a fost transformat într-un uriaș aparat de păcănele, programat doar pe algoritmul politic – liberal sau userist!

În acest timp, oamenii sunt mințiți cu iluzia bunăstării. De fapt, în guvernarea aceasta lacomă, bunăstarea a fost confiscată de gașca liderilor nesătui ai dreptei. Cîțu, Orban, Barna sau Cioloș par diferiți, dar de fapt sunt același tip de politruci. Niște prădători nemiloși, niște Ludovici care confiscă toată avuția țării și conduc pe principiul “după noi – potopul”!

Stimați colegi,

Astăzi, avem o singură soluție! Trebuie să dăm jos acest guvern care, în doar 6 luni, a întors România în timp cu 6 ani. Altfel, cu marionete precum Cîțu și reziduuri din Cenrobîlul politicii precum Orban, România este condamnată inevitabil la Klausteritate!”, a declarat Grindeanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe