Sorina Matei, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Grinch cu mustaș la tv zice şi el că ar cam candida la prezidenţiale. Candidează, bre, să ne distrăm! Io vreau!

Sorina Matei, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Grinch cu mustaș la tv zice şi el că ar cam candida la prezidenţiale. Candidează, bre, să ne distrăm! Io vreau!

Jurnalista Sorina Matei comentează ironic declarațiile liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale din 2019.

”Grinch cu mustaș la tv zice şi el că ar cam candida la prezidenţiale. Candidează, bre, să ne distrăm! Io vreau! #Discotheque #Circotheque”, a scris Sorina Matei, pe Facebook.

Prezent joi seară într-o emisiune televizată, liderul PSD a declarat că ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2019. Întrebat despre candidatul coaliției la scrutinul de anul viitor, Liviu Dragnea a lăsat deschisă și ideea unei candidaturi proprii, dar și un a susținerii lui Călin Popescu Tăriceanu, dând asigurări că PSD și ALDE vor avea candidat comun. (Detalii AICI)

Jurnalista a taxat și faptul că Liviu Dragnea a declarat că amnistia și grațioerea rămân o variantă luată în discuție. (Detalii AICI)

„Grinch cu mustaș la tv pe amnistie şi graţiere: Nu mai vreau întrebări d’astea că nici eu nu ştiu ce să mai spun. Dar dacă Tudorel nu găseşte..bla bla bla…trebuie un moment zero! #IoZicCăTrebuieÎntrebatDe10OriPeZiCelPuţin”, a mai scris Sorina Matei.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Urmăriți B1TV.ro și pe