Traian Băsescu, acuzații dure: Din 2015, DNA face un joc care nu e al României (VIDEO)

Traian Băsescu, acuzații dure: Din 2015, DNA face un joc care nu e al României (VIDEO)

Traian Băsescu reacţioanează dur după denunţurile făcute de fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Fostul șef de stat spune ca nu a facut nicio intelegere cu fostul lider PNL si sutine că prin aceste acuzaţii se urmăreşte de fapt scoatere lui Daniel Morar din CCR.

"Vă spun şi eu după cum v-a spus şi Crin Antonescu pe care nu îl înghit. E timpul să avem simţul ridicolului cum vă gîndiţi că între mine şi Crin Antonescu ar fi putut interveni vreodată vreo înţelegere la care să fie parte şi Morar. Păi Morar ne lega pe amândoi, voi pricepeti lucrul asta?", a spus fostul președinte.

Băsescu a declarat că fostul sef DNA Daniel Morar este o persoană care nu iese din litera legii şi că prin aceste acuzatii se urmăreşte scoaterea lui Morar din CCR.

Traian Băsescu, acuzații dure: Din 2015, DNA face un joc care nu e al României

#DIRECT_ONE_3dqzu8#

Băsescu a respins acuzatiile făcute de fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Fostul şef de stat a adăugat că între el şi fostul lider PNL, Crin Antonescu, a existat mereu o adversitate epolitică şi individuală.

Traian Băsescu a lansat un atac dur si la adresa DNA.

"Luaţi notă de un alt tandem, mafie DNA, e un tandem care e lăsat să plece cu banii cu apartamentele, cu avioanele cu libertatea cu om singură conditie sa toarne la oameni politici. Tăcerea mea are o limită. Pot privi la institutii cu respect pentru ca le-am respectat, le-am consolidat, dar din 2015 au intrat intr-un joc care nu e al României. Nu e al meu, nu e al Romaniei, nu e al interesului public statului roman sa ii lasi pe mafioti, sa ii faci parteneri ai DNA si sa ii lasi cu toata averea in timp ce te apuci de ciopartit si pus catuse la oameni politici care nu au dus banii acasa. Daca ii dai un nume procurorului ca i-ai dat bani in campanie sa cumpere geci, ulei, pui pe care i-a dat electoratului si reclami azi fie ca sunt 10 ani, fie ca sunt 11 ani, fie ca sunt 9 ani, tu esti bun si ramai cu tot ce ai furat ca mafiot", a spus politicianul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră