Traian Băsescu, după desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu rămâne cu MINCIUNA încrâncenată a propangandiştilor…

Traian Băsescu, după desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu rămâne cu MINCIUNA încrâncenată a propangandiştilor...

Traian Băsescu reacționează dur după ce SRI a decis să desecretizeze şi să publice protocolul încheiat în 2009 cu Parchetul General. Fostul preşedinte susţine că documentul dovedeşte clar că CSAT nu a avut nicio implicare în deciziile luate de SRI, arătând că cei care l-au contestat nu au avut dreptate.

„Vai ce chin, ce dor, ce jale!
S-a publicat protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si SRI. Din cele 18 pagini ale protocolului, 2 sunt dedicate nominalizării legilor, ordonantelor de urgenta, hotărârilor de guvern si hotărârilor CSAT care constituie izvorul conţinutului protocolului.
Si, ce sa vezi?!
Din mandatul meu, sunt invocate 5 hotărâri CSAT, din care 4 se referă la antiterorism si contraterorism, activităţi aflate în sarcina DIICOT şi a Parchetului General. Doar hotărârea CSAT nr. 17/2005 se referă la combaterea corupţiei,a fraudei si a spălării banilor. În acestă hotărâre, instituţiile implicate sunt : Ministerul Finanţelor Publice , Ministerul Public, Parchetul Naţional Anticorupţie şi Ministerul Justiţiei. Nici vorbă de implicarea SRI prin decizia CSAT.
Si atunci cum Dumnezeu rămâne cu minciuna incrâncenată a propangandiştilor Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Abraham,Liviu Mihaiu, Mihai Gîdea, Mircea Badea, Radu Tudor, Cornel Nistorescu şi mulţi, mulţi altii, care de ani de zile susţin că implicarea SRI in activitatea DNA a fost generată de hotărârile CSAT stabilite prin decizia “UNICULUI” membru al acestei instituţii, desigur, Băsescu.
Cum rămâne cu propaganda mincinoasă latrăilor?
Vai ce chin, ce dor, ce jale !”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.