Traian Băsescu, recomandare pentru "nervosul" Crin Antonescu: "Mi-am făcut cruce azi dimineață. Relax"

Traian Băsescu, recomandare pentru "nervosul" Crin Antonescu: "Mi-am făcut cruce azi dimineață. Relax"

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, miercuri, că și-a făcut cruce atunci când a văzut afirmațiile „nervoase” ale președintelui interimar Crin Antonescu, oferindu-i acestuia din urmă și o singură recomandare, anume „relax”.

Nu l-am văzut. Mi-am făcut cruce azi dimineață. Nu-i pot face decât o recomandare: Relax„, a spus Băsescu.

În cadrul unei emisiuni televizate la care a participat seara trecută, Crin Antonescu i-a transmis preşedintelui suspendat că doar moartea îl va opri şi i-a criticat pe cei care transmit mesaje din UE.

Vezi AICI mai multe detalii despre afirmațiile „nervoase” ale președintelui interimar.

Traian Băsescu, către Crin Antonescu: Relax

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22485').select();" id="embed_text_22485" />

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)