Tudor Chirilă, extrem de dur la adresa lui Laufer: Asta înseamnă să fii mizerabil…

Tudor Chirilă, extrem de dur la adresa lui Laufer: Asta înseamnă să fii mizerabil...

Tudor Chirilă l-a criticat extrem de dur pe Ilan Laufer pentru declarația sa despre Klaus Iohannis.

Marți seară, Laufer a afirmat că Iohannis nu a acceptat numirea sa la Ministerul Dezvoltării deoarece este antisemit. El a mai ținut atunci să sublinieze că președintele țării este etnic german.

Afirmațiile fostului ministru l-au revoltat pe Chirilă. În opinia artistului, Laufer se folosește de drama unui popor pentru a manipula opinia publică.

Într-o postare pe Facebook, Tudor Chirilă a mai scris că și cel mai prost crescut român se uită de sus la ”mizerabilii care au ajuns să ne conducă”.

”Să te folosești de drama poporului tău ca să sensibilizezi și să manipulezi opinia publică, asta înseamnă să fii mizerabil. Să-i reproșezi unuia care te-a mai numit ministru că discriminează pe criterii etnice pentru că nu te-a mai numit încă o dată, asta înseamnă să fii mizerabil. Să ajungi să te poziționezi ca înflăcărat gardian al memoriei dramelor poporului tău când ești mai cunoscut pentru activitatea mondenă decât pentru activism, asta înseamnă să fii mizerabil. Să te folosești de familia ta și de drama ei ca să deturnezi complet sensul unui refuz, asta înseamnă să fii mizerabil. România trăiește probabil una dintre cele mai grave pauze de bun simț din istoria ei recentă. Până și ultimul român dintr-un ipotetic clasament al bunelor maniere și educației s-ar uita de sus la mizerabilii care au ajuns să ne conducă”, a scris Tudor Chirilă.