Udrea: Dacă PMP are un tată, ca să vorbesc metaforic, pe Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea

Udrea: Dacă PMP are un tată, ca să vorbesc metaforic, pe Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea
Foto: Libertatea.ro

Dacă PMP are un tată, pe Traian Băsescu, sigur are și o mamă, pe Elena Udrea, a susținut chiar candidata independentă la alegerile parlamentare, pentru RFI.

Aceasta a mai spus că și-ar dori, în calitate de parlamentar independendent, să voteze un Guvern cu Traian Băsescu premier.

"Dacă PMP are un tată, ca să vorbesc metaforic, pe Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea. Am condus Partidul Mişcarea Populară, în timpul meu, acest partid a avut rezultate foarte bune şi la europarlamentare, şi la prezidenţiale şi evident că mi-aş dori, în calitate de parlamentar independent, să votez un Guvern cu Traian Băsescu prim-ministru", a declarat Udrea pentru RFI.

Udrea a mai spus că toată ziua este plimbată pe la DNA și pe la Curtea Supremă pentru că ”sistemul” vrea ca ea să fie prezentată "ca un simbol al politicienilor care au probleme penale".

"Cetăţenii au posibilitatea să aleagă pe cine doresc să-i reprezinte în timpul unor alegeri. Pe de altă parte, sistemul ăsta a vrut ca eu în timpul campaniei să fiu permanent prezentată ca un simbol al politicienilor care au probleme penale, de aceea sunt toată ziua ba la DNA, ba la ICCJ. Problemele pe care eu le am în justiţie sau dosarul pe care eu îl am în justiţie trebuie să meargă mai departe, conform legilor din România şi judecat, desigur, în mod corect, nu la presiunea sistemului", a mai declarat Elena Udrea.

Urmăriți B1TV.ro și pe