Marian Vanghelie, DEZVĂLUIRI BOMBĂ după condamnarea liderului PSD: ACASĂ la Coldea au fost, pe 19 iunie, mai mulți judecători de la ICCJ. S-a discutat inclusiv dosarul lui Dragnea

Marian Vanghelie, DEZVĂLUIRI BOMBĂ după condamnarea liderului PSD: ACASĂ la Coldea au fost, pe 19 iunie, mai mulți judecători de la ICCJ. S-a discutat inclusiv dosarul lui Dragnea

Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5 al Capitalei, a venit cu dezvăluiri incendiare despre întâlnirile din casa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea.
El susţine că în data de 19 iunie mai mulţi judecători de la instanţa supremă (ICCJ) s-au întâlnit în locuinţa lui Coldea, pentru a se discuta despre unele dosare, inclusiv cel al liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Ştiţi unde este casa domnului Coldea? Lângă T14. (…) Pe 19 iunie, au fost prezenţi la domnul Coldea acasă mai mulţi judecători de la Înalta Curte. Eu aştept să mă dea în judecată, pentru că spun foarte multe lucruri şi nimeni nu mă dă în judecată. Înţeleg că mai nou, activează domnul Bulancea (procuror DNA, n.r), care vrea să se afirme, considerând că va fi noul succesor al doamnei Kovesi. Şi dă telefon, e înnebunit, dă telefon la tot felul de judecători pe care îi are agăţaţi şi le spune că ar fi bine ca să le transmită care sunt în dosarele mele să mă judece mai repede, să închidă dosarele şi să mă condamne. Sunt informat că nu este vorba numai de dosarul meu, că dacă era vorba numai de dosarul meu nu mai era nimeni interesat. Ei sunt în continuare foarte interesaţi de foarte multe dosare. Cum a fost dosarul domnului Dragnea, şi cum sunt alte dosare, care vor ajunge la momentul potrivit”, a spus duminică, la Antena 3, Marian Vanghelie, potrivit Mediafax.

„Din câte înţeleg, s-au discutat mai multe dosare, inclusiv dosarul domnului Dragnea – din informaţiile mele”, a mai afirmat fostul edil.

Urmăriți B1TV.ro și pe