Victor Ponta: În următoarele zile de campanie mă voi adresa tuturor românilor. Îl invit pe Iohannis în emisiuni televizate (VIDEO)

Victor Ponta: În următoarele zile de campanie mă voi adresa tuturor românilor. Îl invit pe Iohannis în emisiuni televizate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, după afișarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidențial, unde a ieșit favorit, că România va avea din nou după doi ani un președinte legitim, care să îi reunească pe cetățeni.

El a punctat faptul că în următoarele două săptămâni de campanie se va axa numai pe atribuțiile specifice președintelui țării.

„Cei 10 ani de ură și dezbinare se vor termina peste 14 zile. Sunt absolut convins că, în calitate de președinte, vom putea începând cu 17 noiembrie să pornim pe acest drum al unirii și al capacității de a lucra împreună. Mă bucur de rezultate, dar evident că turul al doilea pornește de la 0-0 și îmi doresc să vorbesc din ce în ce mai mult românilor despre ce voi face ca președinte. Celelalte subiecte care nu țin de fișa postului le lăsăm pentru comentatorii politici. Mă voi adresa alegătorilor tuturor candidaților care nu au intrat în turul doi”, a spus Victor Ponta.

El a adăugat că marți se va întâlni cu reprezentanții coaliției de guvernare, iar împreună vor anunța persoana sau persoanele care pot conduce ”un guvern al României pe baza proiectului USL”.

Victor Ponta a mai spus că îl invită pe contracandidatul intrat, împreună cu el, în turul doi al prezidenţialelor, la emisiuni televizate alături de el în a doua săptămână a campaniei care urmează, nu pentru confruntări, ci pentru dezbateri pe teme importante.

Victor Ponta a mai spus că e convins că schimbarea începută în 2012 poate fi dusă ”la capăt”.

Preşedintele PSD a mai declarat că este mândru că mulţi români au avut încredere în proiectul său de preşedinte.

„Mulțumesc celor care au crezut ca e important să voteze. Îi rog pe cei ce au votat pentru mine să îmi fie încă o dată alături în 16 noiembrie, pentru că atunci putem într-adevăr să pornim pe acest drum de care România are nevoie”, a spus premierul.
Ponta a spus că staff-ul său a vorbit deja cu Realitatea TV, B1 TV, Antena 3 şi România TV pentru a participa, în doua săptămână de campanie, pentru a merge la emisiuni în care să vorbească despre proiectul său de preşedinte, pe domenii.

Ponta: În următoarele 14 zile mă voi adresa tuturor românilor


 

Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)