Victor Ponta se află în Delta Dunării: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, printre membrii cabinetului care îl însoțesc pe premier

Victor Ponta se află în Delta Dunării: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, printre membrii cabinetului care îl însoțesc pe premier

Premierul Victor Ponta și mai mulți membri ai cabinetului se află, vineri dimineața, în Delta Dunării, aceștia îmbarcându-se pe nava „Naiada” a Consiliului Județean Tulcea, notează Agerpres.

Victor Ponta nu a făcut precizări privind caracterul vizitei, menționând însă că la întoarcere, cel mai probabil în jurul orei 15:00, va face declarații.

Printre cei care-l însoțesc, vineri, în Delta Dunării, se numără vicepremierul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și ministrul Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo.

”Delta Dunării – ca în fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată și performantă, suntem colegi și prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârșitul anului este extrem de importantă pentru toți cetățenii”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe