Victor Rebengiuc, MESAJ NEMILOS către PENALI: “AU ÎMPĂRȚIT România în două pentru că le e frică de PUȘCĂRIE”

Victor Rebengiuc, MESAJ NEMILOS către PENALI: “AU ÎMPĂRȚIT România în două pentru că le e frică de PUȘCĂRIE”

Victor Rebengiuc a avut un mesaj necruțător la adresa politicienilor care au probleme în justiție și care își folosesc puterea politică pentru a scăpa de ele. În viziunea marelul actor, prin acțiunile lor politicienii au împărțit România, victime ale incopetenței fiind toți românii.

„Îmi pare rău de ce se întâmplă azi și cei responsabili nu răspund. Au împărțit România în două pentru că le e frică de pușcărie. Păi să desființeze pușcăriile, dar să ne lase pe noi în pace. Se și laudă că au votul popular, ei se consideră mai presus de orice critică. Asta e… știm ce se întâmplă și poate Dumnezeu să ne ajute. Pe cine să iubesc ca țară? Pe România o iubesc pentru că m-am născut aici, asta e, că probabil dacă mă nășteam în America o iubeam pe America… sau poate orice altă țară.”, a spus actorul.

Întrebat de ce nu a ales să plece din țară așa cum au făcut-o și alții, acesta a replicat că a vrut să facă carieră.

”Păi nu am făcut-o… poate aș fi făcut-o dacă aveam altă profesie, dar nu am făcut-o pentru că nu puteam să îmi fac profesia în altă țară. Și nu e din cauza limbii… Am avut colegi care au plecat și nu au făcut performanță. Probabil să aibă o pensie puțin mai mare decât a mea, clar, dar nu au făcut carieră.”, a concluzionat Victor Rebengiuc.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)