Viorica Dăncilă, despre războiul din Ucraina: „Susțin pacea. Trebuie făcute negocieri, discuții cu marile puteri” / „Nu putem merge la nesfârșit cu această idee, ne înarmăm, ne înarmăm” (VIDEO)

Viorica Dăncilă, despre războiul din Ucraina: Susțin pacea. Trebuie făcute negocieri, discuții cu marile puteri / Nu putem merge la nesfârșit cu această idee, ne înarmăm, ne înarmăm (VIDEO)
Viorica Dăncilă solicită ca guvernul să aibă în vedere toate prevederile legale în momentul în care decide procentul de majorare a pensiilor.

Fostul premier al României Viorica Dăncilă susține poziția exprimată de Vasile Dîncu care a dus la demisia sa și precizează că este nevoie de negocieri care să ducă la pace în Ucraina. Aceasta a precizat în emisiunea Sub semnul întrebării, moderată de Robert Turcescu, că este împotriva înarmării Ucrainei și că marile puteri trebuie să discute:

„Eu sunt de acord cu ce a menționat domnul Dîncu și susțin pacea. Eu cred că trebuie făcute negocieri, discuții de marile puteri.

Nu putem merge la nesfârșit cu această idee, ne înarmăm, ne înarmăm. Până la urmă toți se înarmează. Noi trebuie să ne vedem interesul nostru național și pe urmă interesul personal al unui sau altuia. Eu susțin cea spus domnul Dîncu. Duminică împreună cu Partidul Națiune Oameni Împreună vom face un marș la Iași pentru pace”, a spus Viorica Dăncilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Românii cheltuie mai mulți bani pe alcool și ţigări decât pentru îngrijirea sănătății. Care sunt principalele priorități
00:02 - La achiziția transportoarelor blindate Piranha 3, Ciucă a cerut neflotabile. Unul dintre ele s-a scufundat în Dunăre în timpul celui mare exercițiu NATO din România / Achiziția de Piranha 5, de un miliard de euro, suspectă de corupție
00:00 - Chris Hemsworth recunoaște că „Thor 4” a fost „prostesc”, iar criticile lui Scorsese și Tarantino la adresa Marvel sunt „super deprimante”: „Cred că nu sunt fanii mei”
23:51 - Oana Roman, cădere nervoasă în trafic: „Relația mea cu șoferii din București este din ce în ce mai complicată”
23:46 - Steven Spielberg „s-a simțit neajutorat” când a văzut-o pe Drew Barrymore „că-și pierde copilăria” în timp ce filma pentru „E.T.”, dar: „Nu eram tatăl ei”
23:25 - Seidler (USR): Europa iese din criza energetică și inflaționistă, iar România e încă acolo și e ținută intenționat de Guvern. Sunt niște amatori, nu au nicio altă voință decât de a-l face pe Ciolacu președinte (VIDEO)
23:25 - Actorul Dorel Vișan trage un semnal de alarmă: „Cultura națională este la pământ! Sunt elevi care nu știu cine a fost Eminescu”
23:23 - Statele UE care refuză să găzduiască migranți ar putea fi nevoite să plătească până la 20.000 de euro pe cap de locuitor
23:16 - Un bărbat a folosit aceeași pereche de lentile de contact timp de 3 ani și și-a provocat astigmatism permanent
22:55 - Malurile Lacului Herăstrău vor fi reabilitate după aproape 6 decenii. Când vor începe lucrările