Vloggerița Mimi, despre relația ascunsă cu milionarul Sebastian Dobrincu și triunghiul amoros cu Ioana Ignat

Mimi despre triunghiul amoros cu Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat (surse foto: Instagram)

Vloggerița Mimi a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a discutat și despre relația ascunsă cu Sebastian Dobrincu și despre triunghiul amoros rezultat în urma poveștii de dragoste dintre acesta și Ioana Ignat.

„Noi ne-am cunoscut în decembrie 2019. (…) M-a impresionat că un băiat de 21 de ani vorbea așa de frumos. Când ne-am întâlnit, a fost un moment magic. Am mers la cină, când a venit în țară. Când m-am uitat în ochii lui, primul meu gând a fost că o să-l iubesc pe băiatul ăsta ca o nebună și ca o nebună l-am iubit”, a povestit Mimi conform Unica.

View this post on Instagram

A post shared by Mimi (@mimimp)

Mimi și Sebastian și-au ascus relația de ochii publicului

 „La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii. Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii într-un circ”, a precizat vloggerița.

View this post on Instagram

A post shared by Mimi (@mimimp)

Se pare că cei doi au avut planuri foarte mari împreună, întrucât relația de iubire a devenit foarte serioasă, iar îndrăgostiții au și locuit împreună o perioadă.

„Ne-am mutat împreună după 3 luni. A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele”, a continuat Mimi în cadrul podcastului.

Triunghiul amoros cu Ioana Ignat

Deși s-au ascuns de reflectoare, cei doi au avut probleme serioase în relație, în urma bănuielilor lui Mimi că Sebastian este infidel.

„Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu. În momentul ăsta, nu am de unde să știu dacă era doar în capul meu sau dacă era realitatea, numai Dumnezeu știe”, a continuat Mimi.

„Am rămas împreună 3 luni după momentul ăsta și a coincis cu momentul în care el și Ioana s-au cunoscut. Un an investisem mult timp și sentimente amândoi, construisem ceva. Dar, pentru că eu simțeam asta, am devenit foarte rea cu el”, a mai spus vloggerița. 

„El a plecat în America. Când s-a întors, mi-a scris că vrea să ne împăcăm, nu i-am răspuns trei zile, și el era deja cu ea. Ne-am întâlnit, amândoi ne doream să ne împăcăm, dar relația era sensibilă. Nu știam ce să fac. Am făcut și eu pe imposibila, nu i-am mai răspuns și el a fost cu altcineva”, a completat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:45 - Nicușor Dan: „La mijloacele de transport iar suntem în mare suferință” / Investițiile anunțate de Primarul General – tramvaie, autobuze electrice și troleibuze (VIDEO)
00:04 - Cum a reacționat Chișinăul după ce Marea Britanie a spus că Republica Moldova ar trebui să fie „echipată conform standardelor NATO”
23:59 - Sorin Cîmpeanu vrea ca meditațiile date de profesori propriilor elevi să fie interzise prin lege / Ce spune Ministrul Educației despre salariile cadrelor didactice (VIDEO)
23:52 - Trei românce vor juca marți, în primul tur la Roland Garros. Organizatorii au anunțat programul zilei
23:26 - Cum va fi implementat sistemul de semaforizare inteligentă în Bucureşti. Nicușor Dan a explicat etapele: „Știm ce să facem, avem și banii în PNRR” (VIDEO)
23:18 - Fostul campion de tenis Boris Becker a fost transferat în altă închisoare. Acesta va sta după gratii doi ani și jumătate
22:46 - Coaliţia de guvernare a stabilit un nou pachet de măsuri sociale și economice în valoare de 1,1 miliarde euro / Angajările la stat, suspendate de la 1 iulie
22:36 - Şeful Pentagonului Lloyd Austin: Strategia generală a lui Vladimir Putin în Ucraina este „necunoscută”
22:30 - Erdogan refuză să participe la „spectacolul pentru rezolvarea situației din Ucraina”: „Am oferit asistență serioasă, concretă și utilă”
22:20 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem anul acesta 4 șantiere de câte 10 kilometri. În paralel, intenționăm să montăm centrale provizorii (VIDEO)