DOLIU TERIBIL în lumea sportului: Un fotbalist de la o mare echipă din Spania A MURIT, la doar 35 de ani! A avut parte de un SFÂRȘIT TRAGIC

DOLIU TERIBIL în lumea sportului: Un fotbalist de la o mare echipă din Spania A MURIT, la doar 35 de ani! A avut parte de un SFÂRȘIT TRAGIC
Foto: Jose Antonio Reyes (sursă: hepta.ro)

Fostul jucător de fotbal al clublui F.C. Sevilla, Jose Antonio Reyes, a murit în urma unui accident de maşină, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook şi de Twitter.

„Nu am putea să confirmăm ştiri mai triste”, a precizat F.C. Sevilla în postările de pe reţelele de socializare.

Reyes avea 35 de ani.

El a fost transferat la Sevilla în2012, însă a mai jucat şi pentru Arsenal Londra, cu care a şi câştigat Premier League.

Cum au reacţionat alte cluburi şi jucători de fotbal

Jucătorul de la Real Madrid, Sergio Ramos, s-a declarat „sfâşiat”, în timp ce Fred Oumar KANOUTÉ ‏(alt fost jucător de la Sevilla) a declarat că „Dumnezeu este cel care alege ce suflete să ia la el”.

Condoleanţa au mai transmis cluburile germane FC Schalke 04 şi Bayern München, cel britanic Arsenal Londra, sau organizaţia UEFA.

Foto: Jose Antonio Reyes (stânga) și jucătorul de la Real Madrid, Isco (sursă: hepta.ro)

Postarea originală a Clubului Sevilla F.C.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”