Dănuț Lupu, în stare gravă de sănătate. Fostul fotbalist a fost internat la ATI, după ce a fost confirmat cu COVID-19

Dănuț Lupu, în stare gravă de sănătate. Fostul fotbalist a fost internat la ATI, după ce a fost confirmat cu COVID-19

Dănuț Lupu (53 de ani) se află intubat la secția ATI a Spitalului Colentina, din București. Fostul internațional a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

COVID-19 s-a manifestat foarte puternic în weekend-ul trecut, când fostul jucător de la Dinamo și Rapid a decis să cheme salvarea. Nivelul de oxigen din sânge i-a scăzut puternic lui Lupu, iar medicii au hotărât internarea sa.

Fostul fotbalist și-a luat măsuri de precauție în pandemie, pentru că a avut antecedente, însă acest lucru nu a avut efect. COVID-19 a lovit puternic.

Dănuț Lupu, probleme grave cu plămânii și în 2016

Dănuț Lupu s-a aflat într-un moment extrem de dificil din punct de vedere al sănătății în 2016, când a fost internat 3 săptămâni. A avut o infecție foarte puternică la plămâni, care i-au redus capacitatea de respirație la doar 8%.

În tinerețe, Dănuț Lupu fuma câte două pachete de țigări pe zi. S-a retras din fotbal în anul 2001, iar de-a lungul timpului a evoluat la Dinamo București, Panathinaikos, Korinthos, Creta, Rapid București, Brescia și Tzafririm Holon. Înzestrat cu o tehnică ieșită din comun, fostul mijlocaș ofensiv este considerat drept unul dintre cei mai talentați jucători din istoria fotbalului românesc. 14 selecții a bifat Lupu la națională.

Dănuț Lupu, analiză „la sânge” a echipei naționale, pentru B1.ro

Săptămâna trecută, Dănuț Lupu a analizat în stilul caracteristic echipa națională a României, înainte de meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord.

„Mie, unii jucători îmi dau impresia că de câte ori vin la echipa națională, vin în vacanță. Nu poți să vii la echipa națională fără să te dăruiești, fără să faci o alunecare, să tragi de tine, să nu ai ambiție”, a declarat fostul internațional pentru B1.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe