Laszlo Sepsi a rupt tăcerea! Ce spune celebrul jucător despre faptul că Adrian Mutu i-a „furat” iubita

Laszlo Sepsi a rupt tăcerea! Ce spune celebrul jucător despre faptul că Adrian Mutu i-a furat iubita
Foto: Hepta/SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Sandra Bachici, care este acum căsătorită cu Adrian Mutu, a avut o relație de cinci ani cu fostul jucător internațional Laszlo Sepsi. Cuplul s-a logodit la începutul anului 2015, dar s-a despărțit curând și Sandra a început o relație cu Mutu.

Adrian Mutu se iubește cu fosta lui Laszlo Sepsi

Laszlo Sepsi a fost întrebat despre Sandra și Adrian Mutu, opt ani după acea perioadă, și a arătat că a trecut de mult peste acea situație.

”Chiar n-am o problemă cu Adrian Mutu. Sincer mă bucur că au ieșit așa lucrurile. Mă simt foarte bine așa cum sunt acum și cu cine sunt acum. Am o familie frumoasă, un băiețel minunat de un an și chiar n-am nicio problemă.

Așa a vrut Dumnezeu. Calea mea a fost alta și mă bucur că sunt bine așa cum sunt acum”, a declarat Laszlo Sepsi, la GSP Live.

Adrian Mutu îi datorează 100.000 de euro fostei soții

Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu o scurtă perioadă de timp, între anii 2001 și 2003, și au împreună un băiat pe nume Mario, în vârstă de 20 de ani.

Autoritățile au intervenit după divorțul celor doi, urmând ca Adrian Mutu să îi plătească fostei soții o pensie alimentară enormă, având în vedere veniturile pe care le obține.

Fostul fotbalist nu i-a plătit Alexandrei Dinu pensia alimentară în totalitate, iar fosta soție l-a chemat în instanță și a a solicitat reținerea salariului pe care Adrian Mutu îl primește ca antrenor la Rapid.

Adrian Mutu este obligat să-i plătească Alexandrei Dinu aproximativ 100.000 de euro. Alexandra a obținut poprirea veniturilor fostului fotbalist și va primi până la jumătate din salariul lunar al lui Adrian Mutu de la Rapid, potrivit Fanatik.

În contul actriței vor intra lunar 5.000 €, pentru că Adrian Mutu încasează 10.000 de euro lunar ca antrenor în Giulești. Mai mult decât atât, dacă fostul fotbalist nu-și va îndeplini obiectivele și va încasa bonusuri în conformitate cu rezultatele Rapidului, suma pe care Alexandra Dinu ar urma să o primească lunar ar crește.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)