“Moralul e foarte bun, nu am pierdut niciun meci”: Steliștii, optimiști înaintea startului de sezon

“Moralul e foarte bun, nu am pierdut niciun meci”: Steliștii, optimiști înaintea startului de sezon
Foto: digisport.ro

Mai este puțin până la debutul noului sezon, iar echipele din Liga 1 își fac ultimele calcule în privința șanselor la titlu sau la cupele europene. Așa este și cazul Stelei care așteaptă cu mare nerăbdarea noul sezon, mai ales că are speranțe destul de mari grație rezultatelor obținute în meciurile de pregătire din cantonamente.

Steliștii nu au pierdut niciun meci în această vară și sunt optimiști înainte de startul sezonului.

În utlimul meci din cantonamentul din Olanda, echipa lui Reghecampf a încheiat cu scorul de 4-3 meciul disputat contra celor de la PAOK Salonic.

Unul dintre cei transferați în această vară, Adnan Aganovic, spune că este mulțumit de rezultatul înregistrat de formația sa miecruri, mai ales că a revenit după ce a fost condusă, marcând și goluri frumoase.

“Suntem mulțumiți că am arătat caracter. După un rezultat nu prea bun, am revenit și am marcat golurile frumoase. A fost foarte grea pregătirea și s-a văzut în prima repriză. Ne bucurăm că am făcut bine pregătirea, am muncit foarte tare și cred că suntem pregătiți pentru meciuri. Avem 4 victorii din 5 meciuri în al doilea cantonament și e o motivație. Moralul e foarte bun, nu am pierdut niciun meci și sper să arătăm așa și în campionat și în Cupă", a declarat Adnan Aganovic, la finalul meciului , potrivit DigiSport.

Steaua a disputat patru meciuri amicale în cadrul pregătirii din Olanda. În primul meci a învins NEC Nijmegen cu 1-0, după care s-a impus cu 3-0 în fața celor de la RSC Charleroi.

Cu Krylia Sovetov Samara, Steaua a încheiat 1-0, în timp ce pe PAOK a învins-o cu 4-3.

Steliștii au mai jucat două meciuri amicale în cadrul pregătirii din Slovenia.

S-au jucat cu cei de la Turnisce, învingându-i cu 7-0 și terminând la egalitate, 0-0 cu Dinamo Zagreb.

Tags: