Presa franceză a dezvăluit viitorul câștigător al Balonului de Aur: EL este în pole-position pentru câștigarea prestigiosului trofeu (VIDEO)

Presa franceză a dezvăluit viitorul câștigător al Balonului de Aur: EL este în pole-position pentru câștigarea prestigiosului trofeu (VIDEO)
foto: Facebook

Cristiano Ronaldo este marele favorit la câștigarea Balonului de Aur, având mai multe șanse chiar și decât Virgil van Dijk, care a fost desemnat cel mai bun jucător al UEFA în sezonul trecut, anunță presa franceză, potrivit gsp.ro.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI! ‘VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT’ (GALERIE FOTO)

Media din Hexagon a oferit această informație, bazându-se pe faptul că o delegație de la France Football l-a vizitat deja la Torino pentru un interviu în care el va apărea pe copertă, sub titlul „Trebuie să fii inteligent ca să reziști”.

ADIO, LAURENȚIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALĂ! GATA, A FUGIT DE ACASĂ (GALERIE FOTO)

Marele Cristiano Ronaldo ar putea deveni pentru a șasea oară în istorie câștigător al Balonului de Aur, situație în care l-ar întrece pe Lionel Messi, cu care duce o luptă acerbă pentru supremația în eterniatatea fotbalului. Portughezul n-a avut un sezon incredibil, dar a câștigat Serie A și Supercupa cu Juventus, precum și Liga Națiunilor cu selecționata lusitană.

CUTREMUR MONDEN! SÂNZIANA BURUIANĂ A FĂCUT UN GEST REVOLTĂTOR! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNE (GALERIE FOTO)

Actualul deținător al Balonului de Aur este Luka Modric de la Real Madrid.

Urmăriți B1TV.ro și pe