Răzvan Lucescu a pierdut orice şansă a câştiga titlul în Grecia. PAOK a fost sancţionată drasatic, iar patronul echipei a fost interzis pe stadioane

Răzvan Lucescu a pierdut orice şansă a câştiga titlul în Grecia. PAOK a fost sancţionată drasatic, iar patronul echipei a fost interzis pe stadioane

Lovitură dură pentru antrenorul Răzvan Lucescu.
PAOK, echipa pe care o antrenează, a suferit o sancţiune drastică din partea Comisiei de Disciplină din fotbalul grec după ce meciul cu AEK a fost întrerupt pe final, atunci când patronul rus al PAOK, Ivan Savvidis, a făcut scandal, intrând pe teren cu o armă.

Astfel, clubul din Salonic a pierdut meciul cu 3-0, a fost depunctată cu trei puncte în acest sezon şi va începe următorul sezon cu minus două puncte, anunţă prosport.ro.

Totodată, patronul este interzis pe stadioanele din Grecia timp de trei ani şi a primit o amendă de 100.000 de euro.

Mai mult, echipa lui Lucescu va juca trei partide fără spectatori pe teren propriu şi va plăti o amendă de 63.000 de euro.

În urma deciziei de joi, AEK este lider în Grecia cu 57 de puncte, Olympiakos ocupă locul secund cu 50 de puncte, în timp ce PAOK e pe locul trei cu 49 de puncte. Campionatul din Grecia va fi reluat în acest weekend şi mai sunt cinci etape de jucat.

La meciul PAOK – AEK de pe 11 martie 2018, golul marcat de Fernando Varela pe finalul meciului a pornit incidentele care aveau să ducă la decizia de astăzi. Reuşita a fost validată, dar anulată apoi pe motiv de ofsaid. Ambele echipe au protestat, iar finanţatorul rus al lui PAOK Salonic a intrat pe teren, escortat de gărzile de corp, şi a făcut semn jucătorilor să iasă de pe teren.
Ivan Savvidis a fost surprins de fotografi purtând o armă la brâu, motiv pentru care cei de la AEK au refuzat să mai revină de la vestiare, invocând lipsa de siguranţă.