Simona Halep se confruntă cu o mare problemă înainte de Wimbledon 2021: „Mă stoarce de energie, nu mai pot să fiu lucidă”

Simona Halep se confruntă cu o mare problemă înainte de Wimbledon 2021: Mă stoarce de energie, nu mai pot să fiu lucidă
foto: Hepta.ro / DPA Images / DAVE HUNT

Simona Halep pare pregătită să revină pe teren, după ce, în ultima lună şi jumătate, s-a refăcut în urma accidentării la gambă. Jucătoarea noastră își va face revenirea chiar la Wimbledon, turneul pe care l-a câștigat la ultima ediție care a avut loc, cea din 2019. Anul acesta, turneul pe iarbă se dispută în perioada 28 iunie – 11 iulie.

Campioana de la All England Club a dezvăluit și care este marea ei problemă la revenirea în circuit.

La Wimbledon va fi diferit, o să fie foarte multe restricții, suntem încă în pandemie. E o nouă oportunitate, un nou an, oarecum ai multă încredere când mergi în același loc. Niciodată nu se știe însă în tenis, fiecare meci la acest nivel este extraordinar de greu.

Restricțiile sunt foarte dificile pentru mine, dar nu mă plâng, suntem norocoși să se facă acest turnee. Nu-mi place deloc bula, mă stoarce de energie. Parcă nu mai pot să fiu lucidă pe teren, atunci când stau doar în cameră și nu am voie să ies”, a spus Halep, pentru Eurosport.

Simona abia aşteaptă Wimbledonul

Simona Halep va juca la Wimbledon din postura de campioană en-titre, pentru că anul trecut competiția nu s-a putut desfășura, din cauza pandemiei de COVID-19

O să joc pe hard, pentru că în România nu avem teren de iarbă. Suprafața de hard este destul de bună. O să încerc să fiu gata să joc un turneu înainte de Wimbledon, sper să mă recuperez. Abia aștept Wimbledon, chiar sunt foarte încântată de faptul că sunt deținătoarea trofeului. La Paris mi-a plăcut, am avut experiența asta atunci când am mers cu trofeul alături de Rafa (n.n. Rafael Nadal)„, a mai zis Halep.

În 2019, Simona Halep a avut un parcurs aproape fără greșeală la All England Club, cedând un singur set, chiar la Mihaela Buzărnescu în turul secund.

Tags: